5 års garanti

Om du har skador som omfattar 3-5 års garantin bör du felanmäla detta snarast och innan garantin löper ut 2021-05-15, direkt till styrelsen@brfk2kistatorn.se

Föreningens 2-årsgaranti mot JM för vitvaror, målning, tapeter mm gick ut i samband med den besiktning som genomfördes under maj 2018.

1-2 års garanti 
För vitvaror (kyl- och frysskåp, microvågsugn, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, spishäll, ugn, spiskåpa/spisfläkt) handdukstork, avfallskvarn, blandare/vs-armaturer och ytskikt som målning och tapet är garantitiden två år.

Invändiga sprickor och tapetdragningar, som är en följd av naturliga rörelser i byggnaden, åtgärdades av JM i samband med den tvååriga garantitidens utgång. Ingenting omfattas längre av 2-årsgarantin vilken gick ut maj 2018. 

3-5 års garantin omfattar allt utom ovan uppräknade områden
Om du har skador som omfattar 3-5 års garantin bör du felanmäla detta snarast och innan garantin löper ut 2021-05-15, direkt till styrelsen@brfk2kistatorn.se som i sin tur gör en skriftlig reklamation till JM. Fel och skador som beror på bristande underhåll, felaktig skötsel eller förslitning samt fel och skador som orsakats av yttre påverkan omfattas inte av garantiåtagandet.